Laatste nieuws over het kampioenschap van Nederland voor regionale teams

Het kampioenschap van het eerste en tweede seniorenteam van Bannink-Mach heeft nog een mooi en interessant vervolg gekregen. Er wordt momenteel namelijk gespeeld om het kampioenschap van de regio Noord en daarna gaat de kampioen op 25 juni a.s.in het Topsportcentrum in Almere spelen tegen de kampioenen uit de andere regio’s van Nederland.

Enkele weken geleden speelden de beide teams van Bannink-Mach in de halve finale tegen elkaar en het eerste team won nipt van het tweede. In de andere halve finale speelden LBC Leeuwarden en Raak’m Grouw tegen elkaar en die strijd werd met overmacht gewonnen door Raak’m uit Grouw.

Deze week, a.s. donderdagavond 19 mei, wordt de eerste finalewedstrijd uit gespeeld in Grouw en volgende week donderdagavond 26 mei om 20.00 uur wordt de return gespeeld in de waarschijnlijk goed gevulde sporthal De Swaneburg in Coevorden.

Het eerste team van Bannink-Mach is er klaar voor en zal alles in het werk stellen om de eer van het Noorden in Almere te mogen verdedigen. Zorg dus, dat jullie dit spektakel niet missen, want alle support is welkom en helpt mee!!

Door het kampioenschap van Jeugd 1 in de 1e klasse afgelopen seizoen is dit team rechtstreeks geplaatst voor het NK in Almere.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.