Bannink-Mach blijft winnen

En weer weten de badmintonners van Bannink-Mach uit Coevorden met enkele hoofdprijzen huiswaarts te keren. Dit keer vierden zij de triomfen op het My Pecunia BC GO-toernooi  in Groningen.

In de categorie damesenkel (DE6) strandde  Joyce Anholts in de halve finale nadat zij in de kwartfinale een als derde geplaatste speelster had uitgeschakeld.  Laura Renting speelde alweer een puike finalepartij die zij met het kleinst mogelijke verschil in de tweede game naar zich toetrok (21-16, 23-21). Voor de derde maal wist zij dit seizoen een hoofdprijs in deze categorie te pakken. Niet voor niets dus een terecht sporttalent van de gemeente Coevorden 2010.

Het damesdubbelteam Marissa Buurke/Annemiek Wolting wisten hun prestatie van Veendam te evenaren.  Wederom stonden zij in de finale (DD8) maar konden geen vuist maken (18-21, 9-21).

In het enkelspel (DE8) drong  Annemiek Wolting door tot de halve finale. De latere winnares was nog duidelijk een maatje te groot voor haar (4-21,12-21).

Bij de herenenkel (HE8) was het hoogste podium gereserveerd voor de als eerste geplaatste Hans Dolfsma.  Hij wist zijn plaatsing geheel waar te maken. In drie games van samen bijna een uur wist hij zijn tegenstander op de knieën te krijgen (20-22, 21-19 en 21-14). Mark van Wijk verloor nipt in de kwartfinale (21-23, 20-22).

Na een moeizame halve finale (3 games) stonden Hans Dolfsma/Marissa Buurke in het gemengd dubbel (GD8) voor alweer in een finalewedstrijd. In de eerste game leek de vermoeidheid toe te slaan (17-21) maar zij wisten de wedstrijd in de tweede en derde game met tactisch spel naar zich toe te trekken (21-13, 21-10).

En zo werd in dit weekend een derde hoofdprijs aan de vele ereprijzen van Bannink-Mach toegevoegd.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.