Uitslag recreatief toernooi 5

De vijfde speelavond van onze recreatieve toernooien leverde bij de jeugd enkele verrassingen op. Wesley Anholts verloor zijn eerste punten. Zijn score voor deze avond (2 punten) gaf de concurrentie (Nick Renting en Nikki Osseforth) de mogelijkheid om dichterbij te komen. Ook Mart v/d Berg en Aron Soppe behaalde de max. punten. Met zijn vier behaalde punten ging Tamim Ferough drie spelers voorbij. De laatste plaats liet hij “ver” achter zich.  De finale-avond op 6 juni zal nog het nodige vuurwerk opleveren.

Uitslagen junioren

De “echte” recreanten lieten deze avond voor het spelen van een toernooi aan zich voorbij gaan.

Uitslagen recreanten

De andere groep was met 20 spelers en speelsters matig vertegenwoordigd. Maar dat weerhield hen er niet van om met frisse moed in een warme sporthal de strijd aan te gaan. Ook hier moest de koploper (Hans Dolfsma) zijn eerste punten inleveren. Vincent Wesselink wist hier van te profiteren en nam de koppositie over. Gerrit Horsman, Ben ten Velde en Joyce Anholts volgen op enige afstand.

Uitslagen senioren

Na de laatste speelavond van deze toernooitjes, kunnen de spelers en speelsters aangeven welke uitslag zij willen schrappen. Maximaal vijf speelavonden zullen voor de einduitslag meetellen. De prijsuitreiking zal dan op de 20 ste juni plaatsvinden.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.