Uitslag Recreatief Toernooi 3

Vorige week maandag waren we alweer toe aan de derde ronde van ons dubbelspel-toernooi.

In alle drie de groepen was de opkomst bemoedigend. 16 jeugdleden, 8 seniorrecreanten (helaas viel Jur de Boer al snel uit met een blessure) en 23 senior recreanten/wedstrijdspelers (waar zijn de scorebriefjes van Ben te Velde en Martin Visser) wilden hun positie op de ranglijst verdedigen dan wel verbeteren met dat éne ultieme doel, na zes ronden gehuldigd worden als winnaar.

Door de aanloop van veel nieuwe jeugdleden in de groep van 18.00 tot 19.00 uur zijn een zevental jeugdleden doorgestroomd naar de jeugdgroep van 19.00 tot 20.00. Zij maakten voor het eerst kennis met dit toernooi. Opvallende prestatie leverde Patrick Odink door als enige nieuweling de volle punten binnen te halen. Ook de 6 punten van ons nieuw jeugdlid Jesse Jutstra is opvallend. Na drie speelronden gaat Wesley Anholts fier aan kop (24 pt) met in zijn kielzog Aron Soppe (21 pt) en Isa de Vreede (18 pt).

Gaf ik maandagavond aan dat voor iedere  gewonnen wedstrijden 2 punten genoteerd moest worden, dat heb ik in de stand herstelt naar 3 punten omdat die punten  in de voorgaande toernooien ook behaald  zijn.

Bij senioren (echte)recreanten haalde Hans Damen de volle buit binnen. Waarom Cor van Wijgerden en Roel Janssen maar twee  wedstrijden gespeeld hebben is en raadsel anders waren zij wellicht deze avond met de eer gaan strijken.  Na drie speelronden gaat ook in deze groep een Anholts aan de kop, ditmaal Bert op afstand gevolgd door Hans Damen.

Bij de senioren receanten/wedstrijdspelers  waren de twee “trainers” deze avond spekkoper. Dick Groeneveld en Marcel de Vreede hadden voor acht uur al hun warming-up gedaan. Zij konden er dus direct volop tegenaan. Met driemaal een overwinning  voegden zij negen punten aan hun totaal toe. Dit brengt hen in de top van het klassement. De echte toppers (of tobbers) zijn Gerrit Horsman en Jos Rollman. Zij staan nog bovenaan maar de concurrentie komt eraan.

De volgende ronden van dit leuke avonden zijn op 7 mei, 21 mei en de laatste op 11 juni.

Uitslag junioren

Uitslag junioren

 

Uitslag recreanten

Uitslag recreanten

 

Uitslag senioren

Uitslag senioren

 

Tussenstand junioren

Tussenstand junioren

Tussenstand recreanten

Tussenstand recreanten

Tussenstand senioren

Tussenstand senioren

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.