Bannink-Mach in de prijzen

Ieder jaar neemt een aantal teams van badmintonclub Bannink-Mach uit Coevorden deel aan het gerenommeerde, uitstekend georganiseerde en gezellige mixtoernooi in Nordhorn Duitsland. Ook dit jaar waren 7 mixteams ingeschreven en op zondag 22 april j.l. was het dan weer zover. Met een uitstekend humeur, vol goede moed en zelfvertrouwen vertrok men in alle vroegte richting Euregiumhal om daar een lange intensieve sportdag mee te maken en zich van zijn beste kant te laten zien.

Er werd gespeeld in een C (veren shuttles) en D klasse (plastic shuttles) en alle deelnemers waren ingedeeld in diverse poules van 5 teams, waarvan de beste 3 verder gingen naar de volgende ronde. Zoals ieder jaar werd er door de organisatie weer uitstekend voor de inwendige sporter gezorgd en konden deelnemers en supporters genieten van allerlei energie aanvullende versnaperingen en drankjes.

Na 7 wedstrijden brachten Laura Renting en haar mixpartner Bram Smid het tot de 2e plaats in de C-klasse, een prachtige prestatie voor dit jonge koppel. Ook in de D-klasse werden 7 partijen gespeeld om tot de uiteindelijke winnaars te komen. Dat werden Marissa Berends en Hans Dolfsma, die na een lange, spannende strijd en met gering verschil de finale wonnen. Ook leverden Mirjam Kemperman en Egbert Wisman een prima prestatie door als 3e te eindigen.

Door al deze prestaties werd Bannink-Mach ook nog gehuldigd met een enorme wisselbeker, omdat zij de beste deelnemende club van het toernooi werden. Om ongeveer 17.00 uur werd afscheid genomen van alle tegenstanders en werd de organisatie bedankt voor het vele werk, dat door alle vrijwilligers was verricht. Moe maar voldaan keerde iedereen huiswaarts en was ervan overtuigd volgend jaar er weer bij te zijn.

Foto’s van het toernooi kun je vinden in ons fotoalbum.

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.