Nieuwe shirts

Zoals jullie weten is het hoognodig om uit te kijken naar nieuwe shirts. Een aantal van jullie heeft al een print gezien van de shirts tijdens het toernooi in Nordhorn. In ieder geval alleen maar positieve reacties hierop gehad. Als bestuur hebben wij de knoop doorgehakt en gekozen voor het onderstaande shirt.

Voorbeeld

Nu is het van belang om bij jullie te inventariseren hoeveel shirts er besteld moeten worden. Indien de bestelling voor 1 juni wordt geplaatst kunnen wij de shirts aanschaffen voor € 19,– p/stuk, daarna zal de prijs worden aangepast naar € 21,–. Dus is het van belang e.e.a. tijdig te bestellen tegen een gunstige prijs.

De shirts zijn leverbaar vanaf 1 augustus. Het gaat in 1 e instantie om aantallen, maten kunnen later worden doorgegeven tijdens een pas-sessie. Als alles meezit kan de competitie gestart worden in nieuwe shirts. Eventueel kan er ook een short/ skirt worden besteld (€ 17,– p/stuk).

Gezien de ervaring vanuit het verleden verwachten wij een bestelling van 2 shirts voor senioren en 1 shirt voor de jeugd.

Op de e-mail die ik aan de wedstrijdspelers heb gestuurd heb ik inmiddels heb ik al veel reacties / bestellingen ontvangen. De overige leden en ouder(s) / verzorger(s) leden, waarvan ik geen emailadres heb, wil ik langs deze weg informeren.

Hierbij wil ik iedereen verzoeken, die nog geen bestelling heeft geplaatst, dit alsnog aan mij door te geven (bij voorkeur via het onderstaande formulier).

Groetjes,

Bert Anholts
Competitieleider

  Naam (verplicht)

  Telefoon (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Aantal shirts

  Maat shirt

  Aantal shorts

  Maat short

  Aantal skirts

  Maat skirt

  Opmerkingen en/ of vragen

  Om CAPTCHA te kunnen gebruiken moet je plugin Really Simple CAPTCHA installeren.

  Voer de bovenstaande code in!

  Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.