Recreatieve toernooien

Inmiddels zijn vijf van de zes speelronden gespeeld. Bij de jeugd lijkt de winnaar al vast te staan. Wesley Anholts steekt fier boven de anderen uit. Voor de 2e en 3e plaats komen nog minimaal zeven jeugdspelers in aanmerking.

Bij de recreatieve recreanten heeft Bert Anholts een gat geslagen met zijn achtervolgers. Hierbij dient aangetekend te worden dat hij tot nu toe nog iedere toernooi-avond gespeeld heeft. De overige recreatieve spelers maken bijna nog allemaal kans op een ereplaats.

Bij de overige recreanten/wedstrijdspelers lijkt de strijd zich af te spelen tussen Dick Groeneveld en Hans Dolfsma. Maar let ook op Echter Joss Rollman. Hij heeft al één avond niet gespeeld en hoeft dus geen wedstrijden te schrappen (zie hieronder).

Vermeldenswaardig is nog dat op 21 mei niemand de volle buit heeft binnen gehaald. Wel zijn veel partijen in een gelijkspel geëindigd. Dit geeft maar weer eens aan dat zo’n mix-avond spannend en gezelligheid oplevert.

Na de laatste wedstrijden op 11 juni wordt het resultaat genomen van maximaal 5 gespeelde wedstrijden (bij de spelers die alle zes wedstrijden gespeeld hebben, wordt het slechtste resultaat niet meegenomen).

Dus ik zou zeggen kom op 11 juni je positie op de ranglijst verdedigen of zelfs te verbeteren.

Junioren

Recreanten

Senioren

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.