Uitslag recreatieve toernooien

De recreatieve toernooiavonden zijn voorbij, de punten geteld,  wedstrijden geschrapt (van spelers die 6 avonden gespeeld hebben) en de zijn winnaars bekend.

Wesley Anholts, Bert Anholts en Dick Groeneveld gaan dit jaar met de eer strijken.

Wesley speelde alle zes avonden met een maximale score. Voor de tweede en derde plaats kwamen de laatste avond nog diverse spelers in aanmerking. Aron Soppe wist slechts één punt te scoren maar bleef tweede. Patrick Odink scoorde  op de laatste speelavond 6 punten , Dilara Beukeveld,  Pleun Wassenaar en Jesse Jutstra scoorden ieder 4pt.  Hierdoor en het niet hoeven schrappen van punten sprong Patrick van de 6e naar de 3e plaats (totaal 27 pt).

Bert Anholts had als enige alle zes avonden gespeeld. Hierdoor moest hij van één avond de punten laten vallen. Desondanks bleef hij met 36 punten ruimschoots aan kop.
Hans Damen, Renee Zantman en Roel Janssen speelden ieder 16 punten bij elkaar. Op basis van punten gemiddelde is Hans 2e, en Renee 3e geworden.

Bij de overige “recreatieve “spelers lieten Hans Dolfsma en Jos Rollman een unieke kans liggen om de koppositie over te nemen. Zij kwamen niet opdagen. Ondanks dat  bleef Hans 2e en zakte Jos naar een 5e plaats. Degene die wel profiteerde was Gerrit Horsman. Met een volledige score van 9 pt. op deze avond steeg hij van een 8e naar een 3e plaats.

Dick Groeneveld’s positie kwam hierdoor niet echt in gevaar. Zijn eerste plaats is dan ook verdiend.

Uitslag junioren

Uitslag recreanten

Uitslag senioren

Het is niet (meer) mogelijk om een reactie te geven.